Dutch Design Week 2021

Eindhoven (NL), Oktober 2021

De Dutch Design Week in Eindhoven! We mochten het klokgebouw inrichten als een labyrint. Veel trussen, veel handtakels – deze opdracht mocht ik uitvoeren voor Bazelmans in Veldhoven.   🙂

Saga Festival 2021

Boekarest, (Ro), 2021

Saga Festival in Roemenië, het eerste grote buiten-festival wat ik voor Ampco flashlight mocht doen als lichttechnicus en Rigger.
Wat een ervaring en wat heb ik er enorm van genoten!

Eurovision 2021

Rotterdam (NL), May 2021. 

 

Het Eurovisiesongfestival 2021 was de 65e editie van het Eurovisiesongfestival en werd gewonnen door Italië. Voor de editie van 2020 werd Nederland aangewezen als gastland nadat Duncan Laurence het festival van 2019 won met Arcade. Deze editie werd afgelast vanwege de COVID-19-pandemie. Ook voor het festival van 2021 werd Rotterdam aangewezen als gaststad.

Rampage 2020

Antwerpen (B), March 2020

Rampage is een van de grootste drum & bass en dubstep muziekfestivals ter wereld. Ieder jaar wordt het Antwerps Sportpaleis getransformeerd tot een gigantisch dancefeest met razendsnelle en hoge BPMs.

A State of Trance 950 2020

Utrecht (NL), Feb. 2020

State of Trance, het wereldwijd gerenommeerde trance muziekbrand met evenementen overal ter wereld, is terug in haar spirituele thuisbodem Utrecht.
ASOT werd opgericht door de iconische dj en producer Armin van Buuren en is inmiddels synoniem aan shows met het grootste en beste uit de wereld van trancemuziek.
De Jaarbeurs is getransformeerd tot een spectaculaire dansvloer compleet met een waanzinnige audio- en visuele productie en een soundtrack van euforische, opzwepende en progressieve trancemuziek, met het thema “LET THE MUSIC GUIDE YOU”.